Днес наградиха футболиста на Септември София - Димитър Костадинов, който бе определен за играч на изминалия 7ми кръг от efbet Лига. Отборът на Славко Матич срази Берое миналата седмица, като именно Костадинов блесна с невероятен гол.

Антон Узунов
9 снимки

"Благодаря за тази индивидуална награда и на всички хора в клуба, без тях нямаше да я получа", започна той.

"Ние ще излезем и ще дадем 100% от себе си. Черно море е един доста добър отбор, играе страхотен футбол, надявам се да не загубим този мач"

"Атмосферата в Септември София е страхотна, позитивна, всичко върви по план. Единствената цел е отборът да се спаси, а най-главната цел на този отбор е да се дава път на младите футболисти, те да се развиват и да играем добър футбол", заяви Костадинов по време на награждаването за играч на кръга.

„Чуждите играчи с нищо не превъзхождат българските, просто българите нямат шанс за изява“, е оценката на Костадинов за участието на многото привлечени футболисти от други страни в нашето първенство. „Трябва да има търпение към младите българи“, добави нападателят. „Септември, Арда и Славия дават шанс на младите“, обобщи Костадинов. Той бе откровен, че Левски няма как да е затворена страница за него, но сега е концентриран изцяло в играта си за Септември. Костадинов би се радвал и се старае чрез представянето си на терена един ден да получи покана и за националния отбор, което би било гордост за него.