Левият защитник Сейни Санянг отново няма да бъде включен в състава на ЦСКА за предстоящия мач със Септември София, което се случва за четвърти пореден път под ръководството на треньора Александър Томаш. 21-годишният гамбиец участва само веднъж в мач с новия треньор – загубата с 0:1 от Ботев Пловдив, където се появи на терена за последните 10 минути. След този мач, той не беше включен в групата за срещите срещу Локомотив София, Берое и Черно море, и същата ситуация се повтаря за утрешния мач срещу Септември.

Въпреки че не е играл за ЦСКА от последната пауза за национални отбори, Санянг получи повиквателна за националния отбор на Гамбия за предстоящите квалификационни мачове за Купата на Африканските нации срещу Мадагаскар. Преди месец той остана неизползвана резерва в мачовете с Коморските острови и Тунис.

Тъй като Санянг не е в плановете на треньора Томаш, почти сигурно през зимния трансферен прозорец ще се търси решение за бъдещето му. Година по-рано гамбиецът беше близо до преотстъпване в ФК Ловеч, но избра да остане в ЦСКА и да се бори за мястото си в отбора, което така и не успя да спечели.

подкрепя българския спорт