Исмаил Иса бе определен за "Играч на мача", след като футболистът на Черно море вкара гол и направи асистенция при победата с 3:0 на неговия отбор над Септември София. Играчът на "моряците" сподели своето мнение за сблъсъка и как се чувства физически самият той.

"Първо искам да благодаря за наградата. За нас този мач беше задължителен, нямахме тпри мача победа. Поздравявам отболра и треньорския щаб. Заслужавахме победата на 100 процента", започна Иса.

"Всеки мач сме мотивирани, но мисля, че в двубоите срещу Лудогорец и Ботев не заслужавахме да загубим. Днес бяхме на всичко готово да спечелим трите точки. Като играя повече време, се чувствам по-добре. Благодаря и на треньора, че ми дава шансове. Всеки мач се чувствам по-добре", продължи футболистът на "моряците"

"Наско Илиен е страхотен футболист, за мен не е важно кой ще играе. Важното е всеки да си върши работата на терена и да има повече победи за нас. Имаме две-три седмици почивка, за да се подготвим по най-добрия начин и да се справим на "Армията", завърши Иса.