Старши треньорът на Септември (Сф) Славко Матич не показа и капка съжаление за пропуснатата дузпа от Димитър Костадинов. Срещата от 12-ия кръг между неговия отбор и Спартак (Варна) завърши 1:1, но цялото второ полувреме премина под диктовката на гостите от Варна.

"Равенството е абсолютно закономерно, започна треньорът на Септември (Сф) Славко Матич. Въпросът е дали заслужавахме този гол, който ни се откри възможност да вкараме съвсем накрая. Знаехме кога можем да се надяваме да вкараме гол и кога да получим. Спартак (Варна) имаха търпението, направиха контраатаки, ние не реагирахме правилно, не се прибрахме добре.

Получи се един доста труден мач. През първото полувреме нещо се опитвахме да играем, но през второто вече нямахме решение за нищо. Допуснахме гол, защото трябва да имаш спокойствие в заключителните минути, а ние го нямахме, и самочувствие. А ние грешим. Евтин гол, който ни коства две точки днес.

Когато обаче тръгнеш да атакуваш и да търсиш втори гол, остават много пространства за отбор като Спартак (Варна). Да си кажем, че имахме късмет да не ни вкарат гол. Накрая можехме да ги накажем за пропуските им.