Наставникът на Септември София, Славко Матич, сподели, че въпреки поражението с 0:3 от Лудогорец, той иска неговите играчи да останат верни на принципите на игра, които са показвали досега. 

„Щастлив съм да работя с тези момчета. Не мислим за класиране. Много вярвам на момчетата.  Те работят сериозно и трябва още малко да надградим, за да се получат нещата. Не искам да звучи като алиби обаче, че днес имахме доста кадрови проблеми. Тези играчи показаха, че може да се разчита на тях“, започна той. 

„Не сме получили работни визи за някои от играчите. Когато играчите не са от европейския съюз е малко по-трудно. Пак искаме да играем нашия футбол, да не се затваряме. Тук ще е по-трудно, но наше право е да вярваме, че може да продължим по същия начин“. 

„Искаме да даваме шанс на млади играчи и когато дойде моментът да се продава, ние не пречим на играчите. Марио ни помогна да влезем в А група, сега има други футболисти. Митко Костадинов беше болен, но той например показва голямо желание“. 

„Ние гледам себе си. Уважаваме всеки, но искаме да покажем какво можем. Имам подкрепата на президента и се надявам да помогна на тези момчета – те са бъдещето на българския футбол“, завърши той.