Новаците в елита Хебър Пазарджик и Септември София се изправят един срещу друг в среща от втория кръг на efbet Лига. Двубоят, който ще се играе на Националния стадион "Васил Левски", започва в 18:30 часа и можете да го гледате в пряко предаване по DIEMA SPORT, а в Gong.bg да проследите всичко най-интересно. Главен съдия на мача е Красен Георгиев.
 
Началото за Хебър беше обещаващо, след като отборът стартира сезона с изненадваща победа в гостуването на Ботев Пловдив, докато столичани записаха домакинска загуба 0:3 от шампиона на България Лудогорец. Психологическото предимство би трябвало да е на страната на тима на Славко Матич, който спечели три от последните 4 мача между двата отбора във Втора лига. 
 
През седмицата тимът от Пазарджик се подсили с  трима нови футболисти - вратарят Хадим Ндиайе, който пред пролетта бе в Царско село, халфът Патрик Нияни и  украинският централен защитник Хлеб Бухал.
 
Септември пък привлече бившия футболист на Ботев Враца - Мартин Николов. Капитанът на столичани Кристиян Пешов ще гледа мача от трибуните, тъй като е наказан заради червения картон срещу Лудогорец.