Спортно-техническата комисия (СТК) към Българския футболен съюз обяви още две промени програмата на efbet Лига. Те касаят местата на провеждане на мачовете.

Първата от тях между Ботев Пд и Спартак Варна от 6 кръг на първенството ще се проведе на  комплекс „Никола Щерев -Старика“ в Пловдив, вместо на стадион „Христо Ботев“.

Другата среща, която променя стадиона е Септември София – Локомотив Пд от 6 кръг. Този двубой ще се играе по програма на стадион „Локомотив“ в София вместо на Националния стадион „Васил Левски“.

Ето какво написаха от СТК към БФС:

Поради влошено състояние на тревното покритие, срещата от VI-ти кръг на Първа лига между отборите на ПФК „Ботев“ Пд- ФК „Спартак 1918“ Вн – ще се играе по програма на 24.08/събота/ 2024 г от 21.15 часа на комплекс „Никола Щерев -Старика“ гр. Пловдив/Коматево/ вместо на стадион „Хр. Ботев“ Пловдив.

Поради затваряне на Националния стадион „В. Левски“ за провеждане на концерти и невъзможност да се провеждат футболни срещи, срещата от VI-ти кръг на Първа лига между отборите на ПФК „Септември“ Сф – ПФК „Локомотив“ Пд, ще се играе по програма на 26.08/понеделник/ 2024 г от 19.00 часа на стадион Локомотив гр. София вместо на Националния стадион „В. Левски“.

подкрепя българския спорт