ЦСКА 1948 посреща Септември София в мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в Бистрица започва в 19:30 и ще бъде предаван пряко в ефира на DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата. Главен съдия е Станимир Тренчев. 
 
Отборът на ЦСКА 1948 допусна загуби в последните си две гостувания - от ЦСКА и Ботев Пловдив, но като домакин е доста силен - има само едно равенство срещу Лудогорец (2:2). Добрата новина за "червените" е предстоящият дебют на Евгений Сердюк, на когото се разчита много да завършва атаките на тима. Украинецът дойде от Черно море в началото на септември, но заради проблеми с документите пропусна двубоите с Берое и Ботев. Много вероятно е той да излезе в титулярния състав.
 
Септември има само два успеха през настоящата кампания - срещу Ботев Пд и Берое. Отборът обаче показва доста приятна игра и почти във всеки мач затруднява максимално съперниците си. След раздялата с откритието на сезона - Симеон Александров, който премина в ЦСКА, Септември привлече двама млади играчи  - юнощата на Левски Мартин Петков, който за последно игра в Славия, и нападателят Радослав Живков, който пристигна под наем от "Армията".
 
Треньорът Славко Матич няма сериозни кадрови проблеми с контузени или наказани играчи и ще заложи на оптимален състав в търсене на изненада срещу ЦСКА 1948.