Септември София приема Ботев Враца в мач от 3-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е днес от 18:15 часа на Националния стадион „Васил Левски” и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. На сайта Gong.bg ще проследим най-интересното от мача.

И двата отбора постигнаха победи в миналия кръг. Столичани сразиха Хебър с 3:1, докато врачани се наложиха с 3:2 над Ботев Пловдив у дома. И Септември, и Ботев ще се опитат да затвърдят добрите впечатления до тук през сезона и да постигнат още един успех.

Днешните домакини ще са без наказания защитник Иван Арсон. Капитанът Асен Чандъров продължава да лекува контузия. В неделя се появиха информации, че сръбският гранд Партизан обмисля да покани за треньор наставника на столичани Славко Матич. Самият специалист обаче заяви, че мисли единствено за предстоящия мач.

Ботев Враца не успя да картотекира отново двете си колумбийски попълнения през това лято – Монтоя и Валбуена. Това принуди треньорът Росен Кирилов да вземе в групата двама футболисти от дубъла  - Митко Панов и Радослав Захариев.

Главен съдия на мача е Георги Иванов.