Със сигурност не е изненада, че Димитър Шейтанов стана играч на мача след равенството на Септември София срещу Черно море. Вратарят получи шампанското на Gong.bg и говори след хикса.

„Тръгваме си от този мач само с точка, а можеше с три. Дадохме всичко от себе си, не мога да кажа, че резултатът е справедлив. Добри спасявания и от моя колега – поздравявам го. Поздравления и за Черно море, които се бореха за тази точка“.

„Контролирахме изцяло мача. Имахме шансове, тъй като работим здраво през седмицата и го показваме на терена – най-важното място за всеки футболист. Нормално е да има колебания, всеки допуска грешка. Ние допуснахме днес няколко, но имахме късмет и не ни вкараха гол. Млади футболисти сме, но това не трябва да е оправдание, тъй като трябва да растем като отбор. С баща ми преди всеки мач коментираме за дузпите. Няма как да издам тайната, но със сигурност работя върху това“.

„Сами виждате, че всеки мач излизаме да се надиграваме. Целта е да играем футбол, след което точките ще дойдат“, завърши Шейтанов.