Наставникът на Септември, Славко Матич, поздрави своя отбор след победата с 3:1 срещу Хебър в двубой от втория кръг на efbet Лига. Специалистът заяви, че в тима няма напрежение, натъртвайки, че в тима му без съмнение има бъдещи национали на България. 

„Честито на момчетата. Най-трудно се вземат първите три точки. Ние сме новаци и се надявахме днес да вземем пълния комплект точки. Всичко, което искахме, се случи. Доминирахме с топката и играта в защитата беше на страхотно ниво, но е жалко, че пак получихме червен картон. Може би аз трябва да се готвя да играя в защита в следващия мач“.

„Имаме млади момчета. 100% имаме бъдещи национали тук. Опитваме се да играем футбол, заради който да ни уважават. Нямам какво лошо да кажа, всички момчета се трудят много. Загубихме срещу Лудогорец, но начинът, по който се губи е най-важен. Времето за подготовка не ни стигна съвсем, но тази допълнителна седмица ни се отрази много добре“.

„Ние имаме чудесни български млади играчи. Нямам против чужденците, но за да помогнем на България, трябва да залагаме на тези момчета. Качествата и характера се гради с работа. Те показват, че това е начинът, по който трябва продължим. Винаги е добре да се печелят точки. Аз съм спокоен. Няма напрежение при нас. Във футбола се говори винаги, че се търсят добри играчи- ние ги правим. Има само настроение при нас, за да дадем максимума. Психически сме стабилни, щастливи сме и продължаваме напред“, завърши той.