Наставникът на Септември – Славко Матич, остана доволен от показаното от неговия тим срещу Левски в контрола, играна на стадион „Георги Аспарухов”. Мачът в столицата завърши при резултат 1:1.

Специалистът призна, че в тима му е плъзнал стомашен вирус и затова голяма част от играчите му не са били на разположение.

„Има стомашен вирус в отбора. Имахме и контузии с Реди Каса, Кабов, капитанът ще отсъства близо месец. Имаме пет или шест играчи със стомашен вирус. Благодаря на Стоилов, че се съгласи да играем по-малко време”, сподели Матич.

„Доволен съм, но трябва да вкарваме голове. Имахме повече положения от Левски. Днес разчитахме на трима национали до 17 години., Това е бъдещето на българския футбол. Работихме много през последните седмици. Трети мач, всичко върви по-план. Всичко върви по-план. Колко ще бъдем подготвени ще видим в началото на сезона. Очаквам добър мач в първия кръг. Срещат се шампионът на Първа лига и шампионът на Втора лига. Всичко зависи от нас. Колко вярваш, колко работиш, толкова си добър. Ако нямаме повече попълнения, ще се мотивираме повече. Няма да се оплакваме. Стадионът също е проблем. Ние нямаме домакински стадион. Но казах на момчетата, че те са най-важни. Ще играем където ни кажат като домакин.  И днес играхме като домакини. Имахме положения, не се бранихме. Имаме идея, работим. Не е лесно, но работим”, сподели още специалистът.