Старши треньорът на Септември София Славко Матич проговори пред "Мач Телеграф" за сблъсъка с ЦСКА 1948 в 11-ия кръг на efbet Лига.

"Очаквам да стане хубав мач. Изправят се два добри отбора. ЦСКА 1948 са много сериозен тим, с много сериозен треньор, който е легенда на България. Уважавам много Любо Пенев. Очаквам нещата, които не ни се получиха срещу Локомотив Пловдив, да станат срещу "червените". Генерално погледнато, когато погледнеш класирането, все едно излизат един срещу друг Давид и Голиат", сподели треньорът.

"Успяхме да се запознаем със стила на игра на ЦСКА 1948. Гледал съм им много мачове на живо, направихме анализ. Имат добри футболисти в състава си, но ние ще се опитаме да покажем нашата игра. Няма да ни е лесно, но ще се опитаме. Трябва да сме агресивни, да притежаваме повече топката и да атакуваме. Мирза Делимеджац е единственият, който ще пропусне срещата заради травма в глезена", коментира той.

"Настроението в отбора е много добро. Момчетата работят и се влагат много. Въпреки липсата на резултати има настроение в отбора и това е хубаво. Новите попълнения също се включиха отлично в заниманията. Уважаваме всички, но най-вече уважваме нашата работа. Надявам се да успеем да победим ЦСКА 1948. Любо Пенев каза добри думи за нас и аз го уважавам за това. Ние ще сме мотивирани още повече. Трябва да сме търпеливи. Имаме млади футболисти и е важно да следваме нашата философия", завърши Славко Матич.