Наставникът на ЦСКА - Александър Томаш, планира да внесе три корекции в титулярния състав за предстоящата среща със Септември София. Специалистът има намерение да използва двама централни нападатели от първата минута – Годуин Коялипу и Аарон Лея Исека.

Вторият, който зосега влизаше като резерва, ще бъде тестван в комбинация с Коялипу, като Исека ще заеме ролята на офанзивен халф, където се подвизава обичайно Джонатан Линдсет и ще подкрепя Коялипу от втора линия.

Друга вероятна промяна в състава е включването на Иван Турицов на десния бек, заменяйки Тибо Вион, чието представяне не е на най-високо ниво в последно време. Илиян Илиев-младши се очаква да заиграе на мястото на Джейсън Локило по десния фланг на нападението.

Томаш обмисля също така да даде възможност на Тобиас Хайнц, който показва подобрение в тренировъчния процес. В защита двойката Лумбард Делова – Лиъм Купър ще продължи да бъде основен избор, а Матиас Фаетон ще бъде на левия фланг в атака. Капитан на отбора отново ще бъде вратарят Густаво Бусато.

подкрепя българския спорт