Старши треньорът на Септември (Сф) Милен Радуканов е останал доволен от показаното по време на тестовете на двамата чужденци и те най-вероятно ще получат предложения за договори. Става въпрос за централният защитник Далибор Костовски и атакуващият полузащитник Хосе Паскуал.

Костовски е роден през 2002-а година в Северна Македония и е юноша на най-популярния местен тим Вардар (Скопие), където е играл във всички формации на школата и за последно в юношите (старша възраст). Той ще подпише договор за 6 месеца с опция за удължаване. Хосе Паскуал е продукт на академията на Еспаньол (Барселона) и играе като плеймейкър или зад нападателя.

Момчето показва сериозни качества и със сигурност ще бъде от полза на септемврийци, които са на 1-о място във втора лига и се борят за влизане в елита. Двама от основните играчи на тима пък са с травми. Това са централният нападател Преслав Йорданов, който е с надуто коляно, и бранителят Румен Сандев. Прогнозите и за двамата са оптимистични и скоро ги очакват на терена. Вчера Септември (София) изпусна победата срещу Академия Пандев (Северна Македония), като завърши 2:2 с две попадения на младата надежда Иван Тилев.