Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев беше доволен от свършената работа от неговия тим. Шампионите се класираха за ¼-финалите за Купата на България, след като победиха с 3:0 Септември София.

„Искам да поздравя отбора на домакините, че бяха създали условия за игра, въпреки снега, който падна във вчерашния ден. Ние сме отбор, който обича да играе футбол, а днес теренът беше в състояние за мач. Когато играем с отбор от Втора лига може да има подценяване, затова говорихме много преди двубоя. Нашите играчи са професионалисти, имат доста мачове зад гърба си, играли са в подобен цикъл с добри отбори,а след това с по-слаби, но не е лесна пренастройката - през Лига Европа, първенство, а след това и Купата на България”, сподели наставникът на Лудогорец пред DIEMA SPORT.

“Добре е, когато успееш да отбележиш гол рано, това изнервя противника, доволен съм, че успяхме да вкараме, за да улесни след това срещата. Доволен съм от всички, при нас няма титуляри и резерви. Септември се опитаха да играят атакуващо, не се бяха прибрали. Оставяха ни и пространства.”

“Във всеки един мач играем за победа, надявам се в събота да я постигнем и срещу Черно море, но преди това трябва да се възстановим”, завърши Генчев.