Спортният директор на Септември София - Кристиян Добрев, говори пред DIEMA SPORT преди мача за SESAME Купа на България срещу ЦСКА. Той разкри, че причината отборът да домакинства на "червените" на "Българска армия" е само финансова. 

"Настроението е добро, надяваме се нашият отбор да не изпита респект към ЦСКА. Идеята е да се надиграваме с ЦСКА и да продължим. Виждаме, че турнирните мачове имат собствената си специфика. Виждаме отпаднаха отбори от Първа лига. Настройката е за добро представяне и искаме да продължим. Мисля, че днес няма да е лесно на ЦСКА. Очаквам да играем агресивно, да играем футбол. Имаме футболисти, с които да се противопоставим. Нашите футболисти няма от какво да се притесняват, само могат да спечелят", започна Добрев. 

"Наемът за националния стадион е висок. Противникът изяви желание да ни предостави стадиона. Ние спестяваме средства. Причината е само финансова да се играе мачът на "Българска армия". 

"Надяваме се на още трансфери. Това е стратегията на нашия клуб. Показваме ги на най-високата сцена. В Септември всички футболисти се продават, стига да има интерес. Преди Сами продадохме и Марио в Кишварда. Само оферта, която да не удовлетвори футболиста, няма да се случи трансфер. Това е шанс за нашите футболисти да бъдат забелязани". 

"Няма да е лесно с млади футболисти. Нормално е да редуват добри с недобри мачове. Изпуснахме два мача срещу директни противници. Не е нещо, което да ни разколебае. Надявам се с добра подготовка да изглеждаме по добър начин. Вторият сезон няма да е лесно, но сме сериозни и отговорни хора и няма нещо, което да ни пречупи", завърши шефът на Септември.