Талантът на Септември - Здравко Димитров, може скоро да смени клубната си принадлежност. Два отбора от Италия проявяват интерес към халфа, научи GONG.BG. От клуба потвърдиха пред нашата медия за желанието на италианците, но категорично отказаха да назоват имената на отборите. От Септември споделиха, че в близките дни чакат оферта за Димитров и ако тя ги удовлетворява, футболистът ще бъде продаден. Отборите, които са набелязали състезателя, са от Серия Б.

Вариант пред талантливия полузащитник остават и Левски, и ЦСКА. Не е тайна, че двата клуба желаят да привлекат играча в своите редици. 
Изпълнителният директор на 26-кратните шампиони Павел Колев гледа изявите на младока в реванша от полуфиналите за Купата на България срещу Локомотив (Пловдив). Той бе на трибуните на Националния стадион "Васил Левски" и си тръгна малко, след като 20-годишният футболист бе сменен. 

На този етап пречка за трансфер на "Герена" или "Армията" се оказва трансферната сума, която "сини" и "червени" предлагат за състезателя. Двата клуба не желаят да развържат кесията, като намеренията са им да дадат на Септември процент от бъдеща продажба.