Те са абитуриентите на Септември. Това прозвище описва доста добре настоящия състав на тима, воден от Николай Митов.

Един от младите е Иван Тилев:

“Мога да кажа. Играе се без напрежение, освободени сме. Има още три-четири мача до края. Има доста добро настроение в отбора. По-старите ни помагат да играем по-спокойно. Най-опитните са Галчев, Дяков, Тошев, има и други. Те ни помагат да се развиваме във футбола. Изпълнихме голямата цел, но искаме да играем бараж за Лига Европа. Аз не съм го очаквал, но така е най-добре“, сподели Тилев.

Асен Чандъров също е един от младите таланти:

„Последните три-четири мача се представям добре, но винаги може и по-добре. Всеки мач треньорът дава шанс на младите и като ти дава шанс, няма как да не го харесваш. Спасихме се три-четири кръга по-рано, но винаги трябва да мечтаеш за по-големи неща. Засега е горе-долу добре, но винаги може и по-добре“, споделя Чандъров.

Друга от надеждите е Димитър Костадинов: „Вижда се, че работи треньорът с млади момчета. Работи с млади хора. Оправдаваме неговото доверие. Треньорът дава шанс на младите, лично аз не съм очаквал да изиграя толкова мачове в елита. Общата оценка за младите е добра. Боби Галчев ни помага много, подсказват ни по-опитните“, добавя Костадинов.

Вижте още за „абитуриентите“ на Септември в материала, излъчен в предаването преди кръга по DIEMA SPORT.