Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов сподели след загубата с 0:1 от Септември, че единствена грешка на тима му е довела до поражението.

"Опитахме се да не допускаме грешки в защита, но се отворихме, вкараха ни един гол. Знаехме за този нападател, трябваше да бъде покрит. Като цяло, не трябва да допускаме такива неща. Отваряме се, не можем да се приберем бързо. Не заслужавахме да загубим. Защитавахме се добре, имахме и положения, които можехме да завършим с точен удар. Не успяхме, продължаваме да работим," каза Ангелов.

"Всеки един момент е подходящ за първата ни победа. Ще се готвим," допълни наставникът на новака.

"Няма да кажа нито една дума против играчите, с които работя. Знам, че те са способни да дадат още по-добро представяне. Това е ситуацията. Ясно е, че ние сме с най-малък бюджет, не може да взимаме скъпи играчи. Ще привлечем играчи, но на този етап това е невъзможно," призна специалистът.

"Щом губим, значи явно има някакъв проблем. Психологически, и в доста моменти сме бавни, искам да сме по-агресивни," допълни Ангелов.

"Аз мисля, че Берое са много силни в офанзивен план. Но ние нямаме лесин мачове. Насявамсе и късметът да е на наша страна, защото исрещу Ботев и сега, нямаме късмет. Но и това ще дойде," каза Ангелов за следващия опонент в Първа лига.