Футболистът на Септември Мирослав Будинов беше героят за тима си в мача на Националния стадион "Васил Левски", след като вкара със задна ножица от границата на наказателното поле и направи резултата 2:2. Той разкри как се е стигнало до това попадение.

"Просто ситуацията беше такава, че единственото, което можех да направя, е да опитам задна ножица. Беше в последните секунди, просто опитах и се получи. Много ми тежеше, че не вкарвам, бях забравил какво е чувството, не можех да намеря себе си, да вляза във форма. Но всичко ще се нареди, бяхме повече от равностойни срещу Левски", заяви Будинов пред DIEMA SPORT и обвини съдията на мача.

"Съдията доста се опитваше да помогне на Левски. Почти всяко единоборство беше фаул за Левски. За дузпата не мога да кажа, ще гледам повторението. Но по всякакъв начин се опитваше да ни набута в половината ни. Левски не показа нужната класа за този отбор, заслужено взехме точката, а можеше и нещо повече да отмъкнем. Но с човек по-малко накрая, това е достатъчно", добави Будинов.

"Видяхте с колко млади момчета играхме, бяхме със самочувствие, преди почивката имахме повече ситуации за гол. Напълно заслужавахме точката. Не смятам нищо дали съм заслужил титулярно място. Остават още 2-3 мача до почивката, няма значение. Важно е да печелим точки", сподели още нападателят и накрая говори за бъдещето си като отговори уклончиво дали ще остане в Септември.

"Засега бъдещето ми е свързано с клуба, ще видим. Нека минат мачовете и ще говорим за друго и какво ше стане. Не знам откъде излизат информациите, че ще ходя в Етър. Аз не знам нищо, никой не ме е търсил. Не съм решил какво ще правя, виждате, че не играя много. Нека минат мачовете и ще видим какво ще стане. Като минат те, всеки ще мисли за себе си по отделно", завърши Будинов.