Вратарят на Септември Валентин Галев разкри през какво е минал, за да застане отново под рамката на новака в елита. Той се контузи тежко в началото на сезона, но сега отново е титуляр.

"Чувствам се добре, наистина минах през тежък период. За един футболист най-лошото е да има операции и бавното възстановяване е най-тежкото нещо. За момента се чувствам добре, гледам да се справям по най-добрия начин и гледаме напред", заяви Галев за предаването "Преди кръга" по DIEMA SPORT и говори за конкуренцията с Янко Георгиев.

"За всеки един играч възможността да играе е най-важното нещо. Стремя се да показвам най-доброто и с Янко Георгиев смятам, че сме добри вратари, а като има конкуренция е хубаво. Който застане под рамката, дава всичко от себе си."

"С Янко си допадаме добре, разбираме се, раздаваме се 100% в тренировките, всеки дава максимума. Всеки гледа да е титуляр, това е най-нормалното нещо", сподели Галев и добави, че се е чувствал добре, защото с много от играчите се е засичал и другаде.

"Доста момчета от Локомотив бяха в Септември, разбирахме се добре. Но животът е такъв, всеки гледа най-доброто за себе си и затова понякога отиват и в нови отбори", сподели вратарят и разкри каква е целта пред отбора до края на сезона.

"Нашата цел е да запазим мястото в Първа лига. Ако имаме възможност да се изкачим по-нагоре в класирането, е добре дошло. Силите са доста изравнени и не мисля, че ще има лесни мачове. Всяка една точка ще е важна за нас", завърши "септемврийският" страж.