Наставникът на Септември Мариян Христов похвали играчите си за представянето им в мача с Берое и разкри каква е рецептата за успех в този мач. Според него, не е имало нищо по-различно от изискуемото, за да се надделее над старозагорци.

"Трудно стигнахме до успеха - с много тичане, себераздаване и всички останали клишета. Всеки треньорски щаб в българския футбол познава много добре противниците, опитваш се да им се противопоставиш по най-добрия начин. Съперникът е силен, аз ги адмииррам, ние се опитахме да сме компактни, да затворим фланговете. Мисля, че се справихме добре", заяви Христов и коментира представянето на Георги Стоичков.

"Георги Стоичков играе на всяка позиция, бърз и експлозивен е, на "ти" с топката. Трябва да се радва, че е на терена, както е с всеки футболист, а на каква позиция ще се подвизава, ще решават само треньорите", заяви специалистът и коментира цялостното представяне и на новите попълнения.

"Не само новите попълнения се вписаха добре, целият отбор игра добре. Всички нови изнесоха добър мач, но комплиментите са изцяло за отбора. Цяла седмица тичаш, мориш се и ако накрая не можеш да си вземеш това, което ти се полага на мача, не е приятно", сподели Христов и накрая говори за амбициите на отбора.

"Хубаво почваме пролетта, но важното е в края на май и началото на юни да сме пак в елита. Футболистите винаги трябва да имат самочувствие и да го показват срещу всеки. Това са само футболни мачове, а не война, играем една игра и не трябва да подхождат без самочувствие", завърши Мариян Христов.