Вкаралият два гола за Септември Мартин Тошев определи като много ценна точката, спечелена от столичани след обрат 3:3 от 0:3 срещу Етър. Именно той бе определен за Играч на мача от читателите на GONG.BG.

"Благодаря за наградата. Щастливи сме за тази точка, ценна е. Първото полувреме не може да опиша с думи, но показахме характер. От 3:0 да изравним за 3:3 и то на този стадион. Мога само да кажа браво на моите съотборници за себераздаването и борбата, много сме щастливи от тази точка."

"Не мога да си го обясня (първото полувреме б.р.). Треньорът ще направи нужния разбор. Първото полувреме головете са много леки. Радващото е, че успяхме да покажем характер и да спечелим точка."

А какви са били разговорите на почивката? "Казахме си, че е време за мъже. От този резултат може само да се вдигнем и да направим нещо незабравимо. Напраивхме го. Това показва, че отборът израства с всеки мач."

"Нарушението (за дузпата - б.р.) е стопроцентово. Ако трябва да съм честен, той не играе изобщо с топката, иначе не видях къде е нарушението."

"Преди това при дузпата имах добро положение, не го реализирах, но след това се нагърбих, исках аз да бия дузпата. ОТборът се вдигна в подем и направихме мечтания обрат."

"От 3:0 да направиш 3:3 като гост, със сигурност ще ни подейства мотивиращо. Направихме добър резултат, но направихме и много грешки. Идва мач (с Левски - б.р.), в който не трябва да правим такива грешки."

А какво мисли той за конкуренцията на Мирослав Будинов: "Конкуренцията е по-добра за всеки футболист. Миро също е добър футболист и приятел. Пожелавам му успех и да се включи добре при нас."