Локомотив Пд приема Септември в последна среща от Група Б на Втората осмица. Срещата е от 19:30 часа, като нея ще можете да следите в GONG.BG, да гледате по DIEMA SPORT и на онлайн платформата DIEMA XTRA.

Двата тима играха помежду си в полуфиналите за Купата на България, като след общ резултат 4:0 "смърфовете" се класираха за последния мач, където ще срещнат Ботев Пд (15-ти май).

Иначе в Група Б Локомотив Пд е лидер с 38 точки, на 2 пред втория Славия (36 т). Септември се бори с Дунав за третата позиция, като в момента е трети с 30 точки, на 1 пред 4-ия Дунав.

Третият ще играе с Верея (последен от група), докато последният ще срещне Витоша Бистрица. Иначе лидерът в Група А ще играе срещу Ботев Враца, докато вторият - Етър ВТ. За първата позиция се борят Локомотив Пд и Славия.

Иначе за "смърфовете" заради наказание срещата пропускат Игор Банович, Анте Аралица и Момчил Цветанов (2 мача). След санкция се завръща Янко Ангелов. Самият треньор Бруно Акрапович заяви, че "резултатът не е най-важното".

При Септември с травми са Башлиев и Преслав Йорданов. Интерес от Левски има към талантвлия Здравко Димитров, като се очаква той да играе, за да се опита да направи още по-добро впечатление на кандидатите за подписа му.