Септември навакса три гола изоставане, за да стигне до 3:3 като гост на Етър Велико Търново в първи мач от футболната пролет.

Емоциите за старши треньора Николай Митов бяха доста, а ето какво сподели той след двубоя.

Февруарска лудост! Септември възкръсна мощно срещу Етър

"С оглед на резултата през първото полувреме,  съм доволен. Но не можем да допускаме такова нещо във всеки мач. С търпение, стигнахме до този резултат, а можехме да си тръгнем и с три точки".

"Каквото трябваше си казахме на полувремето. Казах им, че искам да видя хора, които искат да играят за Септември. И им свалям шапка, те го направиха. Най-важното е, че ми го показаха не на приказки, а на терена," заяви още наставникът. "От второто полувреме съм доволен много, но това трябва да го правим 90 минути."

"Искам футболисти със самочувствие. Винаги ще защитавам футболистите, дори да правят грешки, но със самочувствие," продължи той. "Първият гол беше важен, след това започнахме да търсим изравняване, а после и победата."

"Доволен съм от всички футболисти, които имаме. Думата резерви я мразя, отборът е едно цяло. Всички футболисти трябва да допринасят," каза още Митов.

"Мен ме интересува нашият отбор, Левски не коментирам. Всеки мач се опитваме да изненадаме съперника," завърши той за предстоящия следващия кръг двубой с Левски.