Валентин Галев започва своя втори сезон в Септември, а в понеделник /13-и август/ той и съотборниците му посрещат Ботев Враца в двубой от 4-ия кръг на Първа лига.

"Започнахме малко неубедително сезона. Загубихме две точки в първия мач. Надявам се с победата над Черно море да трупаме самочувствие и да се представяме все по-добре. С Ботев не ни се получи играта. Преди мача с Черно море си казахме, че трябва да излезем и всеки да даде максимума от себе си”, коментира Валентин Галев пред DIEMA SPORT.

“Отборите в Първа лига са доста изравнени и който е по-мотивираният отбор, той побеждава. Има приповдигнато настроение при нас, няадявам се да го запазим и след мача с Ботев Враца. Всяка победа дава самочувствие и увереност. Нормално е, когато даваш всичко от дебе си и поеждаваш, да има и настроение”, заяви още Галев.

По повод съперникът в понеделник Ботев Враца, Валентин Галев сподели: „Гледахме ги на мача с Левски, добър отбор. Ще бъде тежък мач, но не е въпросът другият отбор какво играе, а за нас е важно какво играем ние. В Първа лига да играят толкова млади момчета, всеки един от тях трябва да защитава името си и да дава максимума.”

„Амбициите ни са оставаме в Първа лига и да се представим по-добре”, добави Галев.