Наставникът на Септември Христов Арангелов сподели първите си мисли след гръмката победа над Пирин в Благоевград с 3:1. Така столичани нанесоха първа загуба на "орлетата" в Благоевград през този сезон и се изкачиха на третото място.

"Честитя на момчетата за перфектната игра. Днес показахме, че се стремим към бърз и динамичен футбол. Лесно е да играеш с отбор като Пирин. Те не се затварят. Използвахме пространстава и това надделя. На почивката изобщо не сме задавали указания да чакаме. Още от първата минута пресирахме. Срещу нас има много качествен отбор, но успяхме в доста моменти", каза той.

"Указанията бяха да продължаваме така. Искахме да стоим по-дълбоко в тяхната половина и да се надиграваме един на един", продължи мисълта си треньорът.

"Условията, които предоставиха домакините повлияха и на нашите. Перкфетни условия. Искам да ги поздравя", сподели специалистът.

"Никога не е поставяно пред мен от ръководството да гоним класиране в „А“ група. Ако успеем да го постигнем, няма по-добре от това. За нас всеки един мач е важен, за да надграждаме", завърши изказването си Арангелов.