Наставникът на Септември София - Христо Арангелов, сподели емоциите си след победата с 1:0 над тима на Литекс. 

"Просто момчетата издържаха на напъна на Литекс през второто полувреме. Иначе седяхме добри, опитахме се да държим висока линия на защитата и да не изневерим на нашата игра. В дадени ситуации успявахме да пресираме, в други не, но с търпението и тактическата дисциплина успяхме", заяви Арангелов. 

"В тренировъчния процес наблягаме на това да не прибързват, да са спокойни, да не се притесняват. Мисля, че пътят ни е правилен." 

"Предполагам, че утре ще ми кажат по-детайлно за какво става въпрос. Имаше единоборство, но не знам каво му е състоянието", призна наставникът за Атанас Кабов, който се контузи. 

"Целта я вижда цяла България. Второто полувреме влязоха деца 2004 и 2003 година. Ние си следваме нашия път да развиваме млади таланти. Всеки млад футболист преминава през своите грешки и ние не сме изключение. Губехме доста точки лековато, но за да ги адаптираш, не можеш да се застраховаш от грешки." 

"Трудно е, работата е ежедневна. Те трябва да укрепват и физически, така че трябва да се има търпение. Постоянно обясняваме да не летят в облаците. Имат качества, от тях си зависи", допълни наставникът.