Тази вечер от 20:00 часа ще започне вторият бараж в еfbet Лига, който ще реши кой отбор ще бъде част от елита през сезон 2020/2021. Той ще е между Царско село и Септември София на стадион "Българска армия".

Снощи Монтана надви Дунав Русе с 4:1 в първия бараж и си гарантира място в най-горния ешелон.

Създаденият преди 5 години Царско село бързо достигна най-високото ниво на българския футбол, но сега ще трябва да защитава мястото си там. Пристигането на Любослав Пенев в отбора не бе достатъчно той да гарантира спасението в редовната кампания.

Успоредно с това Септември ще опита да се завърне в efbet Лига, след като изпадна през миналия сезон. Отборът завърши на второ място във Втора лига, когато тя бе прекратена заради пандемията от коронавируса.

Огромният проблем пред момчетата на Милен Радуканов ще бъде, че те не са имали официален мач от 7 март насам. Съставът изигра 3 контролни срещи в последните седмици, но в тях не впечатли много, тъй като не успя да постигне нито един успех - 1:1 с Кариана Ерден, 1:1 със Септември Симитли и поражение 0:1 от Локомотив София.

Двата отбора имат липсващи. Любослав Пенев не може да разчита на заразените с коронавирис Мартин Кавдански, Ивайло Иванов, Илия Джамов и Кирил Трохаров. За Септември пък ги няма Стилиян Николов, Преслав Йорданов, Павел Петков и Спас Георгиев, които напуснаха.

Двубоя ще можете да проследите минута по минута в GONG.BG или на живо по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA.