Спортният директор на Септември Кристиян Добрев се срещна на „Герена“ с шефовете на Левски. Той и Даниел Боримиров най-вероятно са обсъждали евентуален трансфер на вратаря Димитър  Шейтанов. Както е известно, „сините“ търсят усилено човек за този пост след колебливите игри на Пламен Андреев в последните месеци, пише telegrap.bg.

Шейтанов е един от вариантите за вратар на Левски през следващия сезон. На „Герена“ имат за цел да привлекат и вратаря на Пирин Максим Ковальов, който се представя много силно тази есен. Според анализатори, Ковальов може да предпочете офертата на Левски и заради своите сънародници в екипа на треньора Николай Костов – Кирил Нестеренко и Тимур Скорих.

Шейтанов обаче е юноша на Левски и е преминал през всичките възрастови групи. През 2018 година е изпратен в английския Лийдс, където прекарва една година. След това играе в португалския Авеш, но напуска през 2020, след като е отнет лиценза на клуба. През същата година подписва с Пирин, а след това преминава в Септември.