Футболен клуб Янтра (Габрово) призова феновете си за подкрепа в двубоя срещу Литекс от 28 кръг на Втора професионална лига, който ще се играе на 13 април от 17:00 часа на стадион "Христо Ботев".

Момчетата на Велислав Вуцов ще имат нужда от своите фенове в сблъсъка срещу един от кандидатите за елита. Янтра се намира на 6-та позиция във временното класиране с актив от 43 точки, а Литекс е на 12-о място с 32.

Предвид очаквания голям интерес към мача и удобния час, в съботa ще бъдат отворени два входа за привържениците на Янтра. Това са традиционният северен вход (откъм стълбите) и в допълнение, горният южен вход на стадион "Христо Ботев" - разположен на ул. "Баба Зара" и ул. "Митко Палаузов".

Билетите за предстоящия мач вече са в продажба. Те могат да бъдат закупени от фен магазина на клуба в СК "Христо Ботев", който работи в делничните дни от 17:00 часа до 20:00 часа, както и в събота от мрежата на Евентим и при партньорите им - бензиностанции ОМВ, книжарници Ориндж, Технополис и Български пощи. Касите на стадиона ще бъдат отворени час преди мача.