Старши треньорът на Септември София – Иван Гешев, коментира загубата на неговия отбор с 0:2 в домакинството на Спартак Варна, след която „соколите“ изпревариха столичани на върха в класирането на Втора лига, но само по голова разлика. Гешев отдаде дължимото на варненския тим и заяви, че голът е нещото, което е липсвало на неговия отбор в този двубой.

„Първият гол определи развитието на мача. Със сигурност отвори мача допълнително, защото първото полувреме имаше доста ситуации пред нашата и пред вратата на противника. Не можахме да се възползваме да отбележим гол. Тошев имаше две ситуации да отбележим. Може би ни трябваше този гол да влезне, за да може нещата да вървят добре за нас“.

Снимки: LAP.bg
45 снимки

„Не мога да кажа липса на концентрация, защото играем с добър отбор, конкурент наш. Просто добро отиграване на противника и естествено наша грешка в защита“.

„Спартак Варна се представи по-добре в правилните периоди от мача. Това беше разковничето в тази среща“.

„Не мисля, че в нещо ще се отрази. Ние чакаме следващия мач. Има още седем мача и трябва да ги изиграем на ниво. Днес загубихме от един противник, който е добър отбор. Знаехме това нещо. Гледаме следващия мач, който предстои и борбата продължава“, заяви Гешев.