Старши треньорът на Септември София – Иван Гешев, коментира домакинската загуба с 1:2 от Янтра Габрово в дербито от 23-ия кръг на Втора лига. Специалистът остана разочарован от пропуснатите положения за попадение и отново затвърди целта пред отбора, а именно промоция в efbet Лига.

„Ситуациите, които имахме, трябваше да ги реализираме. Това е най-нормалното нещо. Трябваше да вкараме повече голове, имахме ситуациите. Общо взето това е разковничето в този мач“.

Снимки: Startphoto.bg
86 снимки

„Бяхме подготвени за това нещо, знаехме, че този заряд ще го има. Да, не беше в нашето русло по този начин, за съжаление. Но в крайна сметка това е част от футбола“.

„Съдията абсолютно повлия. Не искам да коментирам съдийството повече, но абсолютно повлия на самия мач. Неговите действия не бяха адекватни. И ние, и те (Янтра) имат претенции“.

„Единственото нещо, което ще покаже дали тази загуба ни е повлияла, е следващият мач. Ние се стремим към промоция в efbet Лига. Накрая на първенството, като теглим чертата, да сме там“, заяви Гешев пред DIEMA SPORT.