Стрелецът на Септември, Атанас Кабов, остана изключително удовлетворен от чудесната победа на неговия тим с 3:1 срещу Пирин. Кабов имаше ключова роля, отбелязвайки един от головете за своя тим. 

„Доста добър мач се получи за нас. Успяхме да победим най-добрия отбор у нас. Цяла седмица разговаряхме как не трябва да ги оставяме да играем и това се получи днес“, започна бившият левскар.

„В последните мачове нещата се развиват добре за нас. Знаехме, че ако днес победим, то ще имаме добър шанс за баражите, така че се радвам, че нещата се получиха. Имах късмет при гола, но няма по-хубаво нещо от това да се отбележи в подобен мач“.

„Поздравявам домакините от Пирин, тревното покритие беше в отлично състояние за футбол и беше истинско удоволствие да излезем и да играем на него. Дано има повече подобни терени в българския футбол“.

„Да се надявам, че сме в най-доброто си състояние. Здраво стъпили сме на земята, всичко зависи от нас дали ще успеем да отидем на бараж. Лично аз се надявам Септември да е в efbet Лига догодина. Не трябва да се страхуваме от нито един отбор, трябва да играем смело. Указанията при нас са да играем агресивен и атрактивен футбол“, завърши Кабов.