Треньорът на Септември София - Красимир Балъков, говори след победата с 2:1 над Спартак Варна. Специалистът беше доволен от представянето на своя отбор през второто полувреме, когато столичани направиха обрат, с който си заслужиха и банкет. 

"Ние не си представяхме да протече мача, представяхме си различен мач. Във футбола понякога голямото желание не ти дава шанс. Първото полувреме имаше пълна доминация на Спартак. От този мач можеше само да се върнем. Евала на момчетата, че дадоха всичко от себе си. Играчите, които влязоха, допринесоха най-много за успеха на Септември. Много емоционален мач. Най-важното са трите точки. 

Това са футболисти, които са типично офанзивни. На Митко Митков понякога му се караме, че бие от центъра. Бадара го познавам много добре - от две ситуации може да вкара една. Най-лошото е, че ще трябва да плащам банкет. 

Хубаво за нас е, че удържахме първото място и ни даде малка дистанция от другите отбори. Трябва да играем мач за мач. Загубихме два мача от Черноморец и Янтра Габрово. Психологията трябва да е на топ ниво, ако искаме промоция. 

Трябва да запазим ефективността си, която днес се видя в определени играчи. Останалите да покажат качествата си. Голям характер е да обърнеш мач в такъв стратегически двубой. Момчетата си заслужиха банкета", заяви Балъков.