Спортният директор на Септември София Кристиян Добрев потвърди пред Gong.bg, че Валери Божинов ще подпише договор с тима. Със столичани тренира и Асен Чандъров, който обаче ще прецени опциите пред себе си.

LAP.bg
54 снимки

„Здраве и късмет на абсолютно всички. Това е най-важното. Надявам се всички да са живи и здрави. Искаме да гоним призови места, да налагаме млади футболисти, да ги развиваме, ако могат след това да извървят стъпките нагоре. Започваме с ново треньорско ръководство. Търсим рестартиране, ново предизвикателство. Надявам се да успеем”, каза Добрев.

„Славко Матич не е чак толкова познат. Арда показваше добро ниво при него. Надяваме се тази линия да продължи с нашия отбор. Една идея сигурно ще му е по-трудно. Той е амбициозен човек. Работи му се с млади футболисти”.

„В краткосрочен план ще се опитаме да отстраним Левски, за първенство ще искаме да сме в Топ 3. Ако успеем – супер. Ще се концентрираме върху подготовката. Във Втора лига изоставаме малко с точките, но не е нещо, което не може да бъде наваксано. Целта е да се представим добре, излизаме за победа. С победите нещата ще се наредят”.

„Все още не е взето решение къде ще се играе мачът с Левски. Няма да е на Драгалевци, защото няма ВАР. Най-вероятно на стадиона на Царско село. Рано е за този мач. Като излезе програмата ще преценим. Излизаме за победа”.

„С Валери Божинов сме се разбрали, ще се присъедини към нашия отбор. Асен Чандъров все още има да доуточни някои неща с неговия румънски отбор. Иска да си прекрати договора. Ще прегледа какви опции има, ако прецени, ще се радваме да бъде в нашия отбор. Ако имаме нужда от футболисти, ще вземем от школата”, завърши Добрев.