Опитният играч на Марица Пловдив Мартин Газиев сподели преди двубоя срещу Септември София, че тимът му не заслужава да изпадне при аматьорите в третото ниво на родния футбол. Двата тима ще излязат един срещу друг в мач от 28 кръг на Втора лига.

„През втория полусезон не се представяме по най-добрия начин, но се надявам да се подобрим от тук до края на сезона, защото този отбор не заслужава да играе при аматьорите. Имаме много добър отбор за стандартите на Втора лига. В съблекалнята има настроение, но като дойде мачът, сякаш не се получава. Ние сме най-слабият гост в цялата група и това натежава. Затормозяваме се психически. На този отбор на Марица мястото му е при професионалистите“, сподели Газиев пред DIEMA SPORT.

Марица е в дъното на класирането и се бори за своето оцеляване. В същото време столичани се надяват на промоция в efbet Лига.

“Разучили сме ги и се надявам да се справим, който допусне по-малко грешки, той ще победи. Мисля, че по-голямото напрежение е при нас, защото трябва да печелим всеки мач до края. Септември има няколко точки пред следващия”, каза още футболистът на Марица.