Септември София допусна нова сериозна издънка по пътя си към завръщането в efbet Лига. Играчите на Николай Митов загубиха с 0:2 като домакин от Струмска слава в мач от 32-ия кръг на Втора лига.

Попаденията паднаха през втората част, като първо Цветомир Вачев откри в самото началото на полувремето след като получи добро подаване на чиста позиция. След това пък самият Вачев асистира на Антонио Ласков за втория гол.

Снимки: Startphoto.bg
32 снимки

По този начин Спартак Варна официално стана шампион на ешелона, след като тимът от Драгалевци вече не може да го достигне. Септември остава с 59 точки, докато „соколите“ са с 66 към момента. Освен това домакините вече поставят под съмнение и промоцията си в елита, тъй като при победа на Марек утре срещу Добруджа, дистанцията между дупничани и Септември ще стане само две точки.

В последните си два мача Септември има да гостува на Монтана, който също дебне за възможност за завръщане в елита чрез бараж и домакинство на правещия финален спринт за спасение Черноморец Балчик. Струмска слава пък заема шеста позиция с 47 точки.