От втородивизионния Септември София официално обяви, че новият старши треньор на първия състав ще бъде наставникът на дублиращия отбор – Иван Гешев, който заменя на поста Красимир Балъков. Двете страни са взели решението да се разделят по взаимно съгласие.

Столичният тим заема първото място във Втора лига с актив от 29 точки, с четири повече от преследвача си Монтана.

Ето какво написаха официално от Септември:

Ръководството на #СептемвриСофия и досегашният старши треньор Красимир Балъков взеха решение да се разделят по взаимно съгласие!

Закономерно начело на #септемврийци застава треньорът на дублиращият отбор Иван Гешев, който е един от най - успешните треньори в академията на #Септември и през последните години е важна част от развитието и налагането на собствени юноши на професионалната сцена.

Новият наставник на "столичани" е роден на 14 април 1976 година, като кариерата му като треньор стартира във Векта Пловдив, а през 2014 година преминава в школата на ДИТ София, която е под шапката на Септември София! Има кратък и успешен престой в академията на Ботев Пловдив, след което се завръща при "септемврийци".

Под негово ръководство Септември София записва името си като първия български отбор преодолял първи кръг в Младежката шампионска лига, след като отстранява Академия Футболит от Албания.

Пожелаваме успех на новият старши треньор на #Септември и благодарим на Красимир Балъков за всеотдайната работа, професионализъм и му желаем успехи в новите начинания! 🍀.