Президентът на Септември (София) Румен Чандъров очаква три победи до края на есенния полусезон във Втора лига, заяви самият той пред БТА. Чандъров смята, че добрата програма до края на календарната 2021-а година е чудесна предпоставка за атака на първите три места, даващи право на директно класиране в елита.

Септември (Сф) има две поредни домакинства- срещу Струмска слава (Радомир) и Марек (Дупница), но истинският тест е визитата на Спартак 1918 (Варна), който също се бори за промоция в елита. В началото на август беше първата среща между двата отбора, която Септември спечели с 4:2.

Предвид програмата, играчите на Христо Арангелов и Мариян Христов ще почиват идната седмица, тъй като Нефтохимик (Бургас) се отказа от участие. И след това приема двата отбора от Югозапада.

В момента септемврийци са на 5-о място във Втора лига с 32 точки, Спартак е на 3-а позиция с 35. Води Етър ВТ с 37.

"Искам от отбора да побеждаваме до края на есента. Ако спечелим при гостуването във Варна в последния кръг, съм готов да забравя всички грешки, които отборът направи. А и този мач ще покаже колко сме готови за атака на Първа лига, каза амбициозният президент на Септември (Сф).