Старши треньорът на Септември Милен Радуканов беше разочарован след загубата от Царско селе с 0:2 в баража за промоция/изпадане в efbet Лига. Той заяви, че отборът му е играл като равен с равен и единственото, което не им е достигнало е, че не са реализирали попадение. 

"Има разочаровение с оглед на резултата, но няма как да съм недовлен от харектера, желанието, старанието. Днес не ни достигна само, че не реализирахме. Днес бяхме равностойни на отбор от efbet Лига, който има 7 шампионатни мача след подновяването. Контролирахме събитията, съдадохме положения, но не реализирахме. Искам да благодаря на момчета, ще видим какво ще се случи оттук нататък". 

"Оправдание няма да търся, заслужавахме да сме в А група, ако не бяха стеченията на обстоятелствата. Видяхте, че бяхме равностойни, търсехме да се надграмеваме, това е риска. Благодаря на футболистите, има млади момчета с бъдеще, които да се развиват". 

"Чакаше се този мач, за да се види в каква посока ще поеме клубът. Благодаря на г-н Чандъров, точен човек във финасово отношиние, дава си парите за футбол. Съжалявам, че не постигнахме целта, но той знае, че сме дали сърцето и душата си". 

"Не сме разговаряли. Ще седенем, ще говорим. Ак бяхме спечелил баража щеще да е друго. Ще преценим какво бъдеще ще имам", заяви Радуканов.