Треньорът на Спартак Варна Росен Кирилов говори след победата с 2:1 над Добруджа в мач от Втора лига. Той сподели, че е искал отборът му да играе през целия мач като през първото полувреме. 

"През първото полувреме успяхме с агресия и висока преса вкарахме два гола. Полувремето беше изцяло в наша полза. Второто полувреме беше за Добруджа. Радвам се, че успяхме да победим", започна Кирилов. 

"Моето желание беше през целите 90 минути да играем като през първото полувреме. Говорихме си, че трябва да продължим да полагаме поне толкова усилия. Подсъзнателно се прибрахме. Второто полувреме изцяло в полза на Добруджа". 

"Идеята им беше ясна - да играят с бързи нападатели. Радвам се, че идеята им през първото полувреме не се получи. Нашата да пресираме се получи перфектно. Ахмедов да продължа да вкарва голове с левия си крак, нямам претенции към десния му". 

"Имаме още тежки шест мача. Не трябва да си помисляме за секунда, че не трябва да влагаме усилия. Трябва да сме амбицирани и да мислим за всеки един мач", завърши наставникът на Спартак Варна.