Звездата на Спартак Варна – Румен Руменов, изрази надежда, че тимът му ще успее да изпълни голямата си цел, а именно завръщане в efbet Лига. Днес варненци надделяха над Септември в дербито на Втора лига и оглавиха класирането.

Гостите се наложиха с 2:0, а второто попадение бе дело именно на Румен Руменов.

„Поздравявам отбора на Септември, но мисля, че ги надиграхме в по-голямата част от мача. Имаше натиск от домакините в определен период през втората част, но имахме много положения и мисля, че се получи много добър мач за нашия отбор. В крайна сметка най-важното е, че победихме и играхме по-добре”, сподели футболистът на Спартак.

„В Б група се играе много трудно, не е като в А група. Има много единоборства, много лоши терени. Предстои ни тежко домакинство срещу Добруджа. Надявам се да победим и да изпълним целта си, а тя е класиране в елита.

Мисля, че като цяло трябва да сме спокойни и да играем със самочувствие. Няма нужда от изкуствено напрежение. Ние сме добър отбор. Поздравявам момчетата, защото днес се представихме добре. Надявам се да влезем в елита. Мисля, че ще влезем. Трябва да го направим.Това е нашата цел”, каза още Руменов.