Наставникът на Марек – Танчо Калпаков бе видимо разочарован след равенството 1:1 при домакинството си на Септември София в мач от Втора лига. Домакините от Дупница изпуснаха победата в продължението на срещата, допускайки изравнително попадение.

Винаги е неприятно, когато получи гол в продължението. За жалост се случва в пореден мач. Малшансът ни преследва. Мисля, че разделихме по едно полувреме. Получи де добър мачз а зрителите. Имаше динамика и положения пред двете врати. Първото беше по-добро за нас, имахме положения, които не успяхме да реализираме. През втората част видимо отпаднахме, но ние играем с характер. Играем с това, с което разполагам. За жалост допуснахме гол в самия край. Ако сме реалисти, гостите имаха и други положения, с които можеха да отбележат и по-рано”, коментира Калпаков

„Смятам, че ни напуснаха силите през второто полувреме. Нямаше тая свежест и не успявахме да задържаме топката. Гостите разполагат и с доста високи хора в наказателното поле. За жалост с това разбъркване в последните минути допуснахме гол. Голове падат и в първата и в последната минута. Трябва да сме концентрирани през всичките минути. От ден първи играем за самата игра и да се надиграваме с всеки отбор. Смятам,че се представяме добре. Не сме обявили цели в първенството, но с оглед на оставащите мачове, ще играем за победа във всеки мач, пък каквото стане. С това, с което разполагаме, с това ще се борим”, каза още той.