Втородивизионният Септември (София) договори две нови попълнения. Това са футболисти с приличен опит и качества, които би трябвало да помогнат на столичани да се придвижат по-напред от 7-ото място, на което зимуват.

Новите лица в отбора на Септември ще бъдат крилото Запро Динев, който идва от Септември (Симитли), и Християн Казаков. Казаков е на 27 години, от Пловдив, играе като атакуващ полузащитник и последният му отбор е Добруджа 1919 (Добрич), твърди Бта.

Запро Динев е от Петрич, където започва футболната му кариера. Има престой в Ботев (Пловдив) и във Витоша (Бистрица), така че за ранната си възраст е натрупал приличен опит. Сега ще трябва да даде най-доброто от себе си за Септември (София), който се намира само на 7 точки от местата за промоция в елита.

Не е изключено обаче тимът от Драгалевци да се раздели с някои от младите и талантливи играчи, с които разполага. Собственикът Румен Чандъров вече е получил запитвания за някои от най-перспективните си млади играчи като Димитър Костадинов, Стефан Гаврилов, Кристиан Тасков и Симеон Александров. През изминалото лято Септември продаде в чужбина халфът Асен Чандъров (Академика Клинчен-Румъния) и нападателят Владимир Николов (Вюрцбургер Кикерс), както и у нас Иван Тилев (Арда), Георги Русев (ЦСКА 1948).

Другата новина от отбора е, че вратарят Павел Здравков все още се възстановява от операцията, която претърпя и започва ускорен рехабилитационен процес за максимално бързо връщане на терена.