Винаги е бил посредствен, чисто консуматорски настроен и неспособен да направи разликата. Роналдо какво направи от маркетингова гледна точка, без да се оправдава. Даже се и прекръсти. А този е безпринципен и без никакъв морален компас.
Много ще се радвам законът да защити потърпевшите.
Какво се случи? Уж в момента има повече пари от преди... Но сега само за това се говори.
При Стоилов мина нормално сравнително. Всички видяхме, когато Хубчев си потърси правата. Кървава и мътна стана.
Голът е интересен, но не и невиждан. Невижданата спекула в заглавието обезцени кадъра.
СМС кампания ще убие рибата, но отвън няма да ни го позволят. Защото ще излетим. 88-ма и 94-та още им държи влага. Трябваше да видите омразата в очите на чужденците, когато побеждавахме. Тези чужденци са боклука, който ни саботира отвън и плаща прайм тайма в новините на гнилите ябълки.
@Fuoff По кой платен канал Ви убедиха в това? Неудобни сме и не много задружни. Но интелектът е налице. Просто има малък процент гнилоч и това е единственото, за което се говори, за да се остави грешното впечатление. Вие какво предлагате като алтернатива и какво трябва се направи за да се промени вашият живот, така че да ви допада повече и да не се мразите толкова много?
За момента тази жена води класацията по смъкнати пари.
Нашият е конкурентен по ниските ешалони. Дано го задържат, ще интересно да го видим в битки от по-високо ниво.
Шегувам се, идеята ми е лоша :-)
Една продължителна СМС кампания за всичките ни спортисти и когато спечелят голям форум, да им се пращат СМС-и от хората. Така ще има стимул на СВЪРШЕНА работа! Така обаче прескачаме всички онези корумпирани структури и цакаме вихрещата се риалити простотия, няма да бъде допуснато!!!
Дибала имаше доста контузии... Но е странно, че го няма... Е, не е мияч на чинии и обикновено просто чака за добра позиция...
Показва уважение към местната култура. За разлика от Моци, който просто е удобен.
Би било много интересно. Към момента Жезус е непобедим.
Клоп е добър треньор, но в Англия лека полека заложи на твърди схеми, които не пасват на всички футболисти. Нунес беше обявен за безпереспективен, а Жорже Жезус го взе от щанда с две за лев. Пипна си схемата спрямо него и спрямо моментната му форма (да, толкова е добър Жезус) и Нунес се превърна в звезда, продадена за много пари. Неслучайно Гайтан си остана до края с Жезус
Забавен тип.
От много, много години ми харесва как ги натъкмисват за края на сезона. А последното световно беше просто ужасно манипулирано в чест на гледаемостта.
@BoroZoro Останалите клубове са едно голямо НИЩО. За това Лудогорец винаги ще бъдат по-добре от НИЩО. От 15 години, че и повече се играе за точни резултати.
Налагат футболистите си в повечето елитни европейски грандове и не ритат по клубни интереси. Ще са фактор. Но не мисля да залагам на тях, охарчих се покрай другите въодушевени статии. Шегувам се, не залагам, това си е гарантирана загуба, даже и да позная резултата.
Много хубава спойка между ветераните Крос и Модрич с новите състезатели.
По времето на соца имаше такива данъци за моряците, които работеха навън. Беше еталон за тоталитарен решим и силно критикувано от развитите страни.
Оставих си парите в предните статии. Тичам до заложната къща! :-D
Тази титла коства много на страната му и разцвет на водещи икономики, без тази на Украйна. Там - само трупове.
Продай страната си, купѝ титла.
Финансова пирамида.
Бори се със зъби и нокти за неустойката.
Руджи Руджи е световен шампион!
Модел за подражание.
Руджи Руджи е световен шампион!
Тези жени играят за едната чест. Не е нужно състазателите ни да се къпят в пари, но трябва да са организационно и медицински обезпечени.
  • 1