Спортно-техническият директор на Септември Кристиян Добрев коментира ситуацията в тима, след като наставникът Димитър Васев беше освободен в интервю за "Спортно шоу Гонг" в ефира на Дарик радио.

"Потвърждавам тази информация, решихме да направим промяна на треньорския пост заради незадоволителни резултати, дано решението е правилно, Димитър Васев вече не е треньор на тима", коментира Добрев.

"Докато не бъде потвърдено, че имаме нов наставник, няма как да кажа, кой ще е треньор, тъй като собственикът ни е в чужбина, с Николай Митов са водени разговори, но все още няма нов наставник", допълни той.

"Димитър Васев е добър треньор, далеч съм от мисълта, че той е главният виновник, от 4 домакинства и 1 гостуване, взехме успех само като гост, а при домакинствата не сме взели точка, целта беше Септември да радва хората, решихме да предприемем тази рокада", каза още спортно-техническият директор Кристиян Добрев.

"Целта пред отбора е да налагаме младите футболисти, Петър Генчев получи повиквателна и за младежкия национален отбор, целта е да се спасим в Първа лига и да интегрираме млади футболисти", допълни той.

"Асен Чандъров се възстановява в Испания, в най-смелите очаквания след около 45-50 дни ще започне пълноценни тренировки с тима", допълни Добрев.