Столичният Септември ще бъде без двама от най-важните си играчи заради травми, но въпреки това ще търси удължаване на успешната си серия при гостуването в Созопол в 11-ия кръг на Втора лига. Опитният Георги Сърмов е с възпаление на ходилото, докато Димитър Костадинов е с мускулно разтежение и все още не е готов да се върне на терена.

Септември навъртя пет поредни победи в първенството и заема 5-о място с 19 точки, колкото има и третият Лудогорец-2. Евентуален успех утре ще изкачи столичани в местата за промоция в елита.

Още един стимул за играчите обаче ще бъде присъствието на турски мениджъри на стадиона в Созопол. Фуат Айдемир и негов партньор ще наблюдават млади играчи за евентуален трансфер тази зима. Много силно в състава на треньорите Христо Арангелов и Мариян Христов за момента се представят северномакедонецът Марио Илиевски, халфът Стефан Гаврилов, Александър Тодоров, Кристиян Пешов, а ще бъде интересно да се види и представянето на Кристиян Тасков.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.