Изпълнителният директор на Септември - Кристиян Добрев, сподели очакванията си от представянето на Септември в предстоящия пролетен полусезон във Втора лига. 

"Стартираме в добро настроение. Всички са здрави, всички са на линия. Целите пред отбора са отново да даваме път и развитие на младите, отборът да показва стабилна игра. Дано с добри игри се представим добре", заяви Кристиян Добрев. 

"Мисля, че от миналия цикъл на младежите футболисти, излезли от нашата школа, бяха гръбнакът на този отбор. Представиха се много добре, малко не им достигна да се класират. Дано следващата вълна отново е изградена от наши юноши. Дано шансът бъде използван максимално, за да израстват и да се случват нещата в младежкия национален отбор."

"Подготовката ще протече в домашни условия. Базата ни е перфектна, така че няма нужда да се ходи в чужбина. Ще изиграем 6 срещи с отбори от А, Б и В група, така че ще има време съставът да се обиграе и идеите да се наложат."

"Засега новопривлечените са тези, които знаете. Ако изскочи нещо на пазара, ще го привлечем, но мисля, че имаме достатъчно млади момчета от школата, които качваме в първия отбор. Надявам се доста от тях да показват добри резултати и по време на тренировките, и в мачовете." 

"Ние сме на 6 точки от третото място. Искаме да обиграем отбора, да се получи добра сплав от опитни и млади футболисти. Те имат качества, просто им трябва време. А пък ако успеем да се класираме и по-нагоре, е добре дошло", завърши Добрев.